Райчонак Аляксандр Аляксандравіч, кандыдат гістарычных навук, старшы выкладчык. У 1994 г. скончыў гістарычны факультэт Беларускага дзяржаўнага універсітэта, у 1997 г. аспірантуру БДТУ. Абараніў кандыдацкую дысертацыю па тэме: “Станаўленне беларускай дзяржаўнасці ў кантэксце розных ідэалагічных прыярытэтаў (1917 – 1927 гг.)”. З 1997 года працуе на кафедры ў якасці асістэнта, з 2006г. старшага выкладчыка. На сённяшні дзень выкладае наступныя дысцыпліны: гісторыя Беларусі, рэлігіязнаўства, паліталогія. У сферы навуковага інтарэсу знаходзяцца пытанні фарміравання беларускай нацыі, станаўлення беларускай дзяржаўнасці, дзейнасці грамадскіх арганізацый і палітычных партый.

РАЙЧОНОК

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » РАЙЧОНОК » Всё обо всём » Если бы у вас был ДЖИН.....

Если бы у вас был ДЖИН.....

Сообщений 41 страница 52 из 52

41

ОБАЛДЕТЬ! Сегодня очень нужно, ну очень,      а ещё мне надо кого-нибудь побить

0

42

а в какой форме? Подставить плечо, чтобы в него поплакались или просто прижать к себе и сказать, что все будет хорошо, что все мы переживем. Или как еще? (принимаются любые пожелания)

0

43

ДДДААА! Вот всё что написал НАДО!

0

44

Да чёт мне и самому захотелось...

0

45

Чё именно? Тебе плечо подставить?
Могу помочь ;)

0

46

Да, не хватает мне ща этого.

0

47

В чём проблема, не понимаю?

0

48

Да не в чем. Я тока сегодня зачёт получил.

0

49

ПОЗДРАВЛЯЮ!ПОЗДРАВЛЯЮ!ПОЗДРАВЛЯЮ!ПОЗДРАВЛЯЮ!ПОЗДРАВЛЯЮ!ПОЗДРАВЛЯЮ!ПОЗДРАВЛЯЮ!ПОЗДРАВЛЯЮ!  Только по стулу не растекайся, а то тазиков не напасёшься...
Я вышку сёння сдала

0

50

Тож ПОЗДРАВЛЯЮ!!!

0

51

пасиб

0

52

на здароу'е

0

Вы здесь » РАЙЧОНОК » Всё обо всём » Если бы у вас был ДЖИН.....