Райчонак Аляксандр Аляксандравіч, кандыдат гістарычных навук, старшы выкладчык. У 1994 г. скончыў гістарычны факультэт Беларускага дзяржаўнага універсітэта, у 1997 г. аспірантуру БДТУ. Абараніў кандыдацкую дысертацыю па тэме: “Станаўленне беларускай дзяржаўнасці ў кантэксце розных ідэалагічных прыярытэтаў (1917 – 1927 гг.)”. З 1997 года працуе на кафедры ў якасці асістэнта, з 2006г. старшага выкладчыка. На сённяшні дзень выкладае наступныя дысцыпліны: гісторыя Беларусі, рэлігіязнаўства, паліталогія. У сферы навуковага інтарэсу знаходзяцца пытанні фарміравання беларускай нацыі, станаўлення беларускай дзяржаўнасці, дзейнасці грамадскіх арганізацый і палітычных партый.

РАЙЧОНОК

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » РАЙЧОНОК » Всё обо всём » Кто о чем мечтает?

Кто о чем мечтает?

Сообщений 61 страница 77 из 77

61

и вечную жизнь, ну хотябы молодость, ну хотябы до 45))))

0

62

Мечтаю о большой взаимной любви :friends:

0

63

Любви НЕТ!!!!, есть только страсть(существует от 1 месяца до 3х лет) и секс(пока можешь)...,

0

64

na^xyLi^naDA!!!!♀  плюсадын)))

0

65

leelloo - :airkiss:  , а ты случаем не одна из близняшек?? :)

0

66

na^xyLi^naDA!!!!♀  - случаем одна))) из них. тоесть из нас) а тебя вот не знаю

0

67

:) , эээ... да я сам себя толком незнаю :O , но у нас есть общее: учимся в одном универе :D , и пару раз вы все мОгли мИня видеть, а кто я ?- непризнаюсь :P ,   (кстати: вас зовут Саша и Наташа??...)

0

68

na^xyLi^naDA!!!!♀
Давай колись, всем интересно кто же ты...

0

69

И снова интрига  :)

0

70

Вулкан4ик
Давайте раскрывайтесь...

0

71

Я уже раскрылась...

0

72

а я если и раскроюсь- это ВАМ ничего нескажет!!!,, кста, помогите бедному студенту с инженеркой!!!, нада вариант 4 или (16(последние 4ре чертежа)), PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!

0

73

na^xyLi^naDA!!!!♀
У меня 13 (счастливый номер), но я спрошу у наших.

0

74

Diackoff  Заодно спроси и 19 (последние  4 чертежа)! Help me!
А ещё и химию 1в., и математику 9-ый... Шутка!

0

75

Мечтаю попасть на необитаемый остров (не надалго)

0

76

Мечтаю о сладостях. Гы, просто нет их ща..  :unsure:

0

77

Бедный мальчик :cry: Может тебя конфеткой угостить? :)

0

Вы здесь » РАЙЧОНОК » Всё обо всём » Кто о чем мечтает?