Райчонак Аляксандр Аляксандравіч, кандыдат гістарычных навук, старшы выкладчык. У 1994 г. скончыў гістарычны факультэт Беларускага дзяржаўнага універсітэта, у 1997 г. аспірантуру БДТУ. Абараніў кандыдацкую дысертацыю па тэме: “Станаўленне беларускай дзяржаўнасці ў кантэксце розных ідэалагічных прыярытэтаў (1917 – 1927 гг.)”. З 1997 года працуе на кафедры ў якасці асістэнта, з 2006г. старшага выкладчыка. На сённяшні дзень выкладае наступныя дысцыпліны: гісторыя Беларусі, рэлігіязнаўства, паліталогія. У сферы навуковага інтарэсу знаходзяцца пытанні фарміравання беларускай нацыі, станаўлення беларускай дзяржаўнасці, дзейнасці грамадскіх арганізацый і палітычных партый.

РАЙЧОНОК

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » РАЙЧОНОК » Обсуждение » Хмелевский Александр Николаевич (физ.воспитание)

Хмелевский Александр Николаевич (физ.воспитание)

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Звезда Американского кинематографа- Чак Норис :banned:

0

2

мне нраиццо ваш физрук))) Стебный  дядька по ходу))

0

3

прекрасно владеет своей профессией
ну, иногда увлекается

0

4

гыгы, по вам заметно=))

0

5

Ыыыыыыыыыыы.....плин не могу о нём говорить без улыбки на лице.  А ваще как физруГ он норм чел. У меня пара по физре начинается с пятиминутного лахача.

З.Ы:      П-п-ппрыбалавец  :rofl:
З.З.Ы:   Кто был на нашей физре тот поймёт

0

6

Я только не врубил какого ... он мне аттестацию не поставил.

0

7

Если стоять со стороны с которой кажется,что у него нет рта, то кажется, что ему за щеку пихают.

0

Вы здесь » РАЙЧОНОК » Обсуждение » Хмелевский Александр Николаевич (физ.воспитание)