Райчонак Аляксандр Аляксандравіч, кандыдат гістарычных навук, старшы выкладчык. У 1994 г. скончыў гістарычны факультэт Беларускага дзяржаўнага універсітэта, у 1997 г. аспірантуру БДТУ. Абараніў кандыдацкую дысертацыю па тэме: “Станаўленне беларускай дзяржаўнасці ў кантэксце розных ідэалагічных прыярытэтаў (1917 – 1927 гг.)”. З 1997 года працуе на кафедры ў якасці асістэнта, з 2006г. старшага выкладчыка. На сённяшні дзень выкладае наступныя дысцыпліны: гісторыя Беларусі, рэлігіязнаўства, паліталогія. У сферы навуковага інтарэсу знаходзяцца пытанні фарміравання беларускай нацыі, станаўлення беларускай дзяржаўнасці, дзейнасці грамадскіх арганізацый і палітычных партый.

РАЙЧОНОК

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » РАЙЧОНОК » Всё обо всём » Забавные истории)))

Забавные истории)))

Сообщений 41 страница 58 из 58

41

Лемешевский - вредность редкостная)))

Женик, Серега, спасибо за эмоциональную поддержку в состоянии психологического тупика:)

0

42

die4me
Тут он был слегка не прав, что на тебя одну это все повесил. Хотя он за вас в деканате постоял, чего ж он с остальных не спросил?

0

43

Diackoff, тут по половому признаку:) Дискриминация)

0

44

die4me
Да не думаю, просто под руку попалась первой, а потом уже остановится не смог.

0

45

сфолач он :)

0

46

die4me
Да погарячился, он больше не будет  :P

0

47

Diackoff, ловлю на слове:)))

0

48

Diackoff
Он же хороший.

0

49

и сново здраствуйте))
давненько я не заходил...... Настя не сцы, все будет, всё будет, всё будет ОХРЕНЕННО)))

0

50

да я-то что, я ничо :)))

Охеренно оно полюбому )

0

51

Забавно мы с пацанами готовим растворы на лабе по химии. МУЖИКИ РУЛЯТ!!!!!! Первые сделали.

0

52

и естественно не обошлось без приколов Саковского... :rofl:

0

53

гыгы)))

0

54

ога, седня када химию переписывали, тоже поржали с него. (йа поржала по крайней мере) =) Сцук, как же стебно блин)

0

55

перписала нормально?

0

56

Я наконец-то первую контрольную сдал....

0

57

Diackoff
12 раз переписывать.. я ЖГУ!

0

58

Я и ОВР набомбил. Ну я дал!

0

Вы здесь » РАЙЧОНОК » Всё обо всём » Забавные истории)))